dimarts, 23 d’octubre del 2012

PISSARRA DIGITAL

L'entrada d'avui va dedicada a la pissarra digital, un recurs que avui en dia no és prou utilitzat en escoles i diversos oficis que tindrien la possibilitat d'utilitzar-la, donada la seva immensa utilitat.
El dia en què ens van presentar el mòdul que actualment estem cursant a Habilitats Comunicatives, va venir un professor molt simpàtic, el qual ens va explicar el funcionament de la pissarra digital i totes les possibilitats que aquesta ens oferia als futurs educadors.
El nostre grup considerem que aquesta eina ja no es pot considerar com una eina de futur, ja que és una eina de present, una eina a partir de la qual es pot fomentar la participació de l'alumne i fomentar l'educació dinàmica, a partir de la interacció.
En conclusió, en una societat com l'actual, en la qual tenim societat i tecnologia en paral·lel, serà molt important que tots els futurs educadors ens acostumem a utilitzar les TIC i la informàtica per fomentar una educació que s'allunyi dels models tradicionals. Una educació interactiva!
Mireu aquest vídeo, esperem que us suggereixi algunes coses i serveixi com influència positiva.
Animeu-se a comentar, que no fem pagar per fer-ho!! :)






2 comentaris:

  1. Molt interessant! Aquest blog està molt bé! A veure si en un futur podeu penjar algun tutorial de com funcionen i quin funcionament se'ls hi dona a aquestes pissarres.

    Jo també disposo d'un blog, si us voleu passar, a veure que us sembla!
    http://edgarflix.blogspot.com.es/

    Enhorabona!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies pels elogis Edgar,estem segurs que el teu també està molt bé, i esperem que a la nostra visita se'n sumin moltes més.
    El tema del tutorial és molt bona idea, ho tindrem en compte de cara al futur.
    Moltíssimes gràcies!

    ResponElimina