dijous, 25 d’octubre de 2012

OBJECTE D'APRENENTATGE

Aquesta entrada tracta sobre l'objecte d'aprenentatge que hem creat a partir del programa Cuadernia 2.0. Hem escollit aquest programa perquè ens semblava el més adequat, per treballar els objectius que teniem i perquè volíem realitzar un quadern virtual,  que s'assembles al JClic.

El nostre objecte d'aprenentatge està relacionat amb l'esport i la salut, per seguir la línia del bloc. Hi podeu trobar set activitats diferents les quals van dificultant el nivell, a mesura que s'avança. Està orientat per a nens i nenes d'entre vuit i deu anys. Amb una explicació teòrica abans de realitzar el quadern. Aquest Objecte d'Aprenentatge només s'executa amb un ordinador Windows. 

Ara us explicarem com descarregar el nostre Objecte d'Aprenentatge: 


1- Heu de fer "Click" al botó de baix, on posa "descargar"


2- Un cop dins d'aquest enllaç apareixerà una pàgina com la següent:On haureu de fer "Click" dalt a la dreta, "descargar".

3- Un cop al vostre ordenador tindreu un arxiu .zip, el qual haureu de descomprimir com s'exposa en les imatges següents: 

     3.1. Fer "Click" damunt de l'arxiu .zip i pitjar damunt de "Extraer Aquí"
4- Finalment, per a gaudir de la nostra activitat s'ha de Fer "Click" damunt de l'arxiu que posa "Cuadernia.exe"5- I JA PODEU GAUDIR DEL NOSTRE OBJECTE D'APRENENTATGE! 
Esperem que us hagi agradat, podeu comentar-nos les vostres experiències.

2 comentaris:

 1. Molt divertides aquestes activitats! A més està molt ben explicat!
  Les meves felicitacions!

  ResponElimina
 2. Moltes gràcies per la teva opinió Edgar.
  Ens ha sigut difícil de realitzar, però estem contents de què el resultat hagi sigut positiu.
  Gràcies!

  ResponElimina